Konu bir müşterimin başına gelmiştir. Denemeler yapabilirim ama işin ehli biri ilgilensin ve kesin çözüm olsun istediğim için konuyu buraya açıyorum...
İlgili ve bilgili profesyonel kişilerden ücreti karşılığında desteğini rica ediyorum.

LÜTFEN bana DM yolu ile arzu ettiğiniz detayları tahmini süreyi ve talep ettiğiniz bütçeyi yazın. Whatsapp numarası da bırakırsanız whatsapptan hızlıca dönüş yapayım.

Müşterimden gelen DETAYLAR:
Çarşamba öğle saatlerinde Facebooktan gelen bir email üzerinden şahşi As** H***glu Facebook hesabımın Toplum Standartlarına uymadığı gereğince askıya alındığını bildirildi. Facebook hesabımı çok uzun bir süredir kullanmıyorum, kendi fotograflarmın dısında hicbir zaman da bir paylasimim olmamistir. Bu duruma Kimlik fotografimla Facebook üzerinden itiraz ettikten sonra 2 saat içinde bu sefer hesabın tamamen kapatıldığını ve nihai karar olduğu için başka hiçbir işlem yapamacagımı bildirildim.
Ayrıca, facebook hesabıma baglı instagram business hesabım sim***ts da eş zamanlı olarak kapatıldı.
Nihai Facebook kararı olunca itiraz hakkı, form doldurma falan da izin vermiyor.