50 - 100 yıl sonra yabancı bir dünyaya uyanmak istemezdim, sevdiğiniz tanıdınığınız hiç kimse olmayacak
Belki ozaman uyandıklarında teknoloji çok gelişecek. O anki kusurlu insanların bilinçleri, daha sağlıklı ve uzun ömürlü genç bedenlere aktarılıp, Bu şekilde ölümsüzlük amaçlanabilir.
Yani bilincin tekrar 18 yaşındaki bir bedene aktarılacak. Ve yaşlandığında bu döngü bu şekilde sonsuza tek devam edecek.
Keanu Reeves 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi
Gerilim/bilimkurgu türündeki yapımda nörobilimci William Foster, ailesini bir araba kazasında trajik bir şekilde kaybetmesinin ardından insan bilincini bir bilgisayara aktarmanın eşiğindedir. Ailesini geri döndürmek konusunda için umutsuz olan William, onların vücutlarını da gizlice kopyalayarak klonlar yaratmasına yardım etmesi için bilim adamı dostu Ed Whittle'dan yardım ister. Ancak kısa bir süre sonra, dört aile üyesinden sadece üçünü hayata döndürebileceklerini öğrenip korkunç bir seçimle yüzleşir.
https://www.sinemalar.com/film/230474/replicas-2018
Benim düşüncemi soracak olursan. Banada imkansız gibi geliyor. Ancak insan ırkı hayatta kalırsa ve 1 milyon yıl sonraki teknolojiyi hayal bile edemem.
Güneş'in 10 milyar yıl ömrü var. Dünyanın ise 5 milyar yıl ömrü var. Bilim adamlarına göre (Devasa rakamlar)