Konu
Instagram Tanıtım Onaylı Hesap Üretim E-Book'u
11-11-2022, 01:58:52
yachee
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yapmış olduğum ve hala da yapmaya devam ettiğim tanıtım onaylı hesap üretimi ve satışı işim için çok kapsamlı bir e-book'u sizlere sunuyorum. Bu e-book a sahip olarak bu iş ile ilgili gereken tüm detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.
Kitabımızın içeriğinde;
Nasıl tanıtım onaylı hesap üretebileceğiniz
Üretimi en verimli şekilde yapabilmek için nasıl bir düzen kurmanız gerektiği
Tanıtım onaylı hesap üretimi sağlarken karşılaşabileceğiniz hataların çözümlerini
Tanıtım onaylı hesaplarla reklam yayınladığınızda oluşabilecek reklamlarınızın reddedilme sorunlarına karşı uygulayabileceğiniz çözümler
Eski tarihli instagram hesapları ile tanıtım onayı almak için izlemeniz gereken yol
Yeni üretilmiş instagram hesaplarıyla tanıtım onayı alabilmeniz için izlemeniz gereken yol
Tanıtım onaylı hesap üretimi sağlarken ne tür bot-yazılımlar kullanabileceğiniz ve bizzat kendim de kullanmakta olduğum botlara, bu e-book'u satın almış olduğunuz bana bu konuda destek olan yazılım sağlayıcım tarafından botlarda indirim fırsatına ulaşabileceksiniz.
Bu e-book u satın almanız dahilinde, instagram tanıtım onaylı hesap üretimi ve tanıtım onaylı hesaplarla reklamla ilgili durumları içeren bir e-book'un(kendiniz hazırlamış olsanız bile) forum üzerinde satışını kesinlikle yapmamayı kabul etmiş sayılırsınız. Tanıtım onaylı hesapların değerini korumak için tarafımca belirlemiş olduğum en önemli şartımdır.
Bu e-book u satın aldığınızda 3. kişilerle paylaşamaz ve satışını kesinlikle yapamazsınız. E-book lar pdf formatında teslim edilmeden önce her teslimattan önce o pdf de kişiye özel işaretler bırakmaktayım. Bu e-book satışını yapmadığım 3. kişiler tarafından bana ulaştırılması durumunda, e-book un hangi kişi tarafından dağıtıldığını tespit edebilip, forum üzerinde şikayet hakkımı kullanacağım.
E-book satış fiyatı : Satış Durdurulmuştur
Bu fiyat ilk etapta fazla gözükebilir, Bu e-book u uygun şekilde değerlendiren ve sistemini sağlayarak kullanan birisi e-book fiyatını günlük kazanç miktarına bile dönüştirebilir.