benim için yemek konuları çok önemlidir,aşırı derecede seçici birisiyim.sokak lezzetlerini,yeni tadları denemeyi filan çok severim.ve özellikle yemek konusunda hep söylerim,herkesi memnun etme imkanın yoktur yemek konusunda.ben çigköfte konusunda mesela en çok komegene seviyorum,digerlerini yememle fırından kuru ekmek alıp kemirmem arasında bana göre bi fark yok.ama bi halamlar mesela komegene sevmiyor,bedava versen almazlar.onun yerine burda bi malatyalı bilmem ne usta var,ondan alıyorlar.o malatyalının verdigini ben agzıma attıgında direkt yaş hamur gibi damagıma yapışıyor,çigneyemiyorum dahi ve inanılmaz bi baharat sevdası var adamda.baharatı severim ama avuç avuç baharat atıyor ve sindirimi zor oluyor haliyle.ama bu adamın sevenide çok.oses i de severim mesela,ama pek tercih eden yok burada.ben arada ondanda alıyorum,en hafif/en rahat sindirilen oses bence.
bi ürün ne kadar güzel/kaliteli olursa olsun yemek konusunda devreye giren bi damak tadı var.x firmasının ürünlerine ben hayran olurum,başkasını yemem.bi başkası ise bedava versen onu yemez ve y firmasıda y firması diye tutturur.yemek sektöründe bu gayet normal yani.burda önemli olan çogunluga hitap etmek...