enesceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi yaptığım videoyu tekrar başka bir videomun içinde kullandığım için tekrar kullanılan içerikten hesabımın para kazanması kapatıldı. Eskisi gibi içerik atıyorum ve hala açılmadı açılacak gibi değil. Onlarca kez müşteri temsilcisiyle konuştum. Videoları silmem konusunda her seferinde uyardılar. Sildim ama şimdi eskisinden daha az etkileşim alıyorum. İtiraz videosunda videoları nasıl yaptığıma dair her şeyi alt yazı ingilizce olarak açıkladım ama hiçbir şekilde kabul etmediler 2-3 kere denedim.
Tekrar kullanılan içerik ile kendini tekrar eden içerik aynı şey değil. Örnek vermek gerekirse, aynı başlıkların tekrar tekrar kullanılması kendini tekrar eden içeriktir. Ya da etiketlerin birçok videoda aynı şekilde kullanılması. Olaya sadece görsel ve müzik açısından yaklaşmayın. Kanalınız bu sebepten kapatıldıysa eğer tüm videolarınızı tekrar kontrol edip benzer başlıkları, açıklamaları ve etiketleri silmeniz gerekiyor. Hepsi videoya özgü olmalı. Bu değişiliklikleri yaptıktan sonra tekrar başvurabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Özellikle ''Kendini Tekrar Eden İçerik'' ve ''Tekrar Kullanılan İçerik'' bölümlerine dikkat etmelisiniz.

https://support.google.com/youtube/answer/1311392?hl=tr