Antrenmanlarla Matematik çözebilirsin kitap da konu aralarında bilgiler veriyorlar diye hatırlıyorum
İyi Forumlar Dilerim
bütçe kısıtlıysa : bıyıklı matematik youtube oynatma listesi + bıyıklı mat kitabı maliyet = 85 tl
bütçe sıkıntısı yoksa : barisayhanyayinlari.com kaf 1+2 = 1400 tl
Reel sayılar hariç hiçbiri temel matematik değil. Aytde cikacak konular çoğu
Hocam tecrübemi söylüyorum matematik her şeydir. Beni kimse yanlış anlamasın sözeli çok severim özellikle tarihi bilene saygım sonsuzdur. Ama matematik bilmeyen insanın bu hayatta çok şey kaybettiğini düşünürüm. Matematik düşünsel olarak zekayı kavramayı arttırdığınıda düşünürüm. Ben lise zamanı Palme yanınlarının bir soru bankasını çözerdim başla hocam üslü sayılardan diferansiyel e kadar gel bence hayatta sana çok şey kazandırır + olarak bizim eski yayınlarda bir çok intergral türev konuları mevcut yakın zaman kitaplarından kaldırıldı sanırım eski kaynaklara yönelmeni tavsiye ederim hayatında basarılar.
Lise düzeyimi bilmiyorum fakat bizim üniversitenin öğrenme portalında aşağıdaki konular var. Video test ve pdf dökümü paylaşabilirim istersen.
Bölüm bilgisayar. Ağırlılık konular sanırım yazılımcının bilmesi gereken matematik ile alakalı. Hiç ihtiyacım olmadı girip bakmadım bile ne anlatıyor diye.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.