Öncelikle iyi forumlar. Twitterda hesap kasıyorum bunun içinde sürekli eski hesap ihtiyacım oluyordu. Fakat bugün blue tik aldım. Amacım twitterda yazan günlük takip limiti 400 den 1000'e çıkacak mı diye. Yeni bir hesap açıp blue tik alıp deneme yaptım. Yaklaşık 50 kişi takip ettim ve hesap onaya düştü daha sonra askıya alınmış. Yani yaptığım denemede eğer hesap kasıyorsanız mavi tik almanıza gerek yok. Hiç bir ek rolü de yok sadece mavi tik oluyor ve aylık 8 dolar para ödüyorsunuz. Hem para ödeyip hem de bu tarz kısıtlamaların olmasını saçma buldum. En azından uyarı yada kısıtlama gelebilir diye düşünüyorum. Onun haricinde mavi tikle insanlara hava atarım diye alıyorsanız da bir işinize yaramayacak. Mavi tike basınca parayla aldığınız yazmakta. Yani bir ünlüde mavi tike dokununca ünlü olarak aldığını yazdığı gibi, parayla alınca da bunu yazmışlar. Buna göre heves ederek boş yere para verebilirsiniz
iyi de bu hesabın onaya düşmesiyle mavi tiki nasıl bağdaştırdınız? mavi alınca bütün engeller kalkmalı mı?