Komagene personeliydim yakın zamana kadar. Hemde üretimde. Komagene hakkında atıp tutanlara itibar etmeyin. Şu an piyasanın en hijyen firması. 1 ton çiğköftenin içinde 25kg ceviz 15 kg fındık var. Hangi firmada bunlar var. Sadece bulgur
Ayrıca hazır yemek leride var . Tüm eticaret sitelerine üyelik açıp veriyorlar. Kendi portalları var. Online siparişten gelen ödemeler portalda birikiyor ve o biriken para ile komageneden ürün çekiyosun. günlük kasaya düşen nakit tamamen kar gibi düşün. Kasadan kira elektrik gibi giderleri ödüyosun. Ayrıca ilk açılışta 200kg çiğköfte hibesi var. 70K ₺ veriyosun anahtar teslim sana dükkanı veriyorlar buzdolabı , masa sandalye mikrodalga , ve ürünler..
Fabrikası Gebze plstikçiler osb de. Dikeyen gelir görür. Benimda bir bayilik açma niyetim var bakalım hayırlısı
Geneli öyle mi bilemem ama 1-2 hafta önce Bursa'nın bir şubesinden porsiyon olarak aldım, ne tadı vardı ne tuzu. Tat olarakta kıvam olarakta bulgurdan bir farkı yoktu. Vakumlu 1 kg 35 TL'ye satılan çiğköfteyi tercih ederdim.