Merhabalar Etrafımda Çok Arkadaşım Çiğköfte Şubeleri Var Cigköfte Dükkanı Aç Diyip Diyip Duruyorlar
Ben Bir Beyaz Eşya Servis Sahibiyim Ama Biryandan Eşim Ve Kardeşim İçin Düşünüyorum
Ciddi Bir Şekilde Çok Yüksek Kar'ları Oldugunu Söylüyorlar Örnek
1 KG Çiğköfte Geliş 24 TL - Satış : 80 GR Dürüm 15 -18 TL Gibi
Büyük Ayran Geliş 3.30 : Satış 8.50 - 9.00 Arası Oldugunu Söylüyor
Ve Yemek Sepeti - Trendyol - Getir Gibi Yerlerden Cok Yüksek Satış Yaptıgını
Ve Gün İçerisinde 100 + Dürüm 50 + Paket Sattıgını Belirtiyorlar Dogrumudur Sizce
Mersin Erdemli İlçesi Merkezi Tatil Konumuna Açmalımıyım ?
Hayalimdeki hep bir çiğköfteci açmak istemişimdir. Bir sürü araştırma yaptım bütün firmaları uzun süredir bakıyorum bazı firmalar kayboldu onun için kısa vadeli bir iş düşünmüyorsanız kesinlikle uzun süredir piyasada olan firmayı tercih edin açılışa özel 1 ton çiğköfte diye kanmayın yani ben öyle yapmazdım en azından.
Etrafınızda çok çiğköfte dükkanı varsa öncelikle bu işten uzak durun derim yada çok farklı bir konsept olmalı evet yan yana cafeler var mesela ama müşteri tercih ederken fiyata tasarıma tada hizmete bunlara bakar iş yapmama durumu zor ama kar yapılır mı soru işareti.
Şuan 2 kişinin asgari ücretini hesaplasak 15 bini bulur aylık bunun kirası faturaları da var siz 3.cü kişi olarak ta yatırdığınız parayı yakın zamanda kazanmak istteyeceksiniz.
Kesinlikle menü geniş olsun çay kahve tost bir çok çeşit içecek
ben ticarette x fiyata alıp y fiyata satıp kar hesapladığımda hep farklar çıktığını gördüm görünmeyen şeyler var hesaplayamadığımız genelde 10 tl kar hesaplarız 5 tl kar olarak bize döner gibi.
Yemek sepetei getir gibi şeylerin yanına yemek kartlarınıda eklemenizi tavsiye ederim komisyon var ama sürümden kazanırsınız müşterinin alacağı yoksa da tercih edebilir.
günde 100 dürüm yapan bir iş yeri olacaksa kesin açın derim son olarak..