XXXXXXXXXXXXXXX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir araç üretilirken üzerinde bir çok ARGE çalışması ve testler yapılıyor.

2 yıllık mazisi olan bir araçtan bahsediyoruz. 2 yıl içinde ne argesi ve testi yapıldı ki. Sağlamlığı üst düzey olsun ...

Araç zaten yurt dışında üretilip tr de montaj yapılıyor ise de bir çok sorun beraberinde gelecektir. (Örnek en basitinden monster laptoplar)

4 lastik üzerine kaporta konulmuş Tofaş ve Toroslar da düz yolda sorunsuz gidiyor. Yüksek hızda viraj girilince veya çarpışınca farkı ortaya çıkıyor.

Şunu da belirtmek isterim ki, bu araç üretimi Tamamen seçim kampanyasından ibaret. Aracın ilk yayınlandığı zaman da araştırma yapmıştım. Yabancı kaynaklarda çok eski içeriklerde arabanın tasarımları mevcuttu. Bu aracın çıkması Baştan sona kadar şüpheliydi.

Şimdi üretim için fabrika yapıldı. Diyecekler olacak ... Bu ülkede ne kadar paralar ortadan kayboldu ki, boş düz bir araziye çimento atıp bir fabrika yapmak zor olmamamlı fabrikanın içinde baştan sonra arabayı üretecek 1 tane robot olduğunu da düşünmüyorum.

2023 de söz konusu malum parti gittiğinde bu işte yarım kalacaktır.

Bir kısım topluluk ise şu sözleri söyleyecek,

Araç üretilecekti. Herşey tamamlandı. Ama söz konusu parti kazanamadı. Bu yüzden de yarım kaldı diyecek ve yeni iktidari destekleyen kişileri suçluyacaktır.

Bunlar benim şahsi düşüncem. Saygı duymanızı istiyorum.
Robo firmasını araştırabilirsiniz. Bence ile bir şeyler itham etmek komik duruma düşürmek dışında başka bir işe yaramaz.