Hocam devlet dolandırıcıyı hatalı kanunlara dayatarak bir nevi koruyor.
Sistem işleyişi aşırı yavaş , Kurumlar arası iletişim yok , Dolandırıcıdan fazla sen uğraşıyorsun ama sonuç alamıyorsun. Haliyle miktar çok büyük rakam olmadıkça peşine düşen pek olmuyor ve *********** profesyonelse 10 tane avukat tut yine işe yaramaz.
Benim bir ofisim vardı kiracı diye aldığım adam hiç kira ödemeden mülkü gasp etti. Diyeceksin burası teksas mı , teksas bile böyle bir şey yoktur
Avukata söylüyorsun önce para istiyor , sonra icra,dava vs 1 senede zor çıkar diyor.
Polis bir şey yapamam avukata git dava aç diyor.
Adalet sarayına gidip tahliye ettireceksin olmuyor önce icra yolu dene diyor , icra takibi yapıyorsun , öyle mal gibi bir sistem var ki sinirlerim bozuldu dene 2 defa icra gönderdim verdiğim para ile kaldım.
Baktım devletten hayır yok , arkası sağlam birine sattım. Benim 5 ayda bir sonuç alamadığım adamı 2.gün çıkardı. Çıkmasa başına gelecekleri adam ona söylemiştir. Canından değerli değil sonuçta.
Bu adamlar şirket kurup , bu tarz yerlere çöküyor , şirket adresi gösteriyor devletten maddi destek alıp devleti dolandırıyorlarmış öyle duydum. Ben malımı ucuza sattım. Ya başımı belaya sokacaktım yada satacaktım.