Arkadaşlar iyi forumlar,
Bu konuyu açarken doğru yanlış bilmeyerek açıyorum. herhangi bir sorun olur mu uyarabilirsiniz (:
Freelancer sitesinden bir iş aldım (yurtdışından) ancak telegram üzerinden ilerliyoruz ve çeviri işi. 4 günde 40 sayfa olacak. Güzel de bir meblağ ödeme yapacaklar iş bitiminde. Ama ya ödeme olmazsa gibi de bi şüphe içim içimi yemiyo değil ): Acaba daha önce buradan iş yapan ve bir sıkıntı olan ya da olmayan birileri var mı bilmek istedim. Böyle benim gibi bu siteden iş alıp telegram üzerinden ilerleyip işi yaptıkttan sonra ödemede sıkıntı çekmeyen varsa tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz??
Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar dilerim.
GÜNCELLENDİİİİİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BANA KENDİMİN DEDİĞİ SİTE SAHİPLERİNE ÖZELDEN MAİL ATTIM. DURUMU ANLATTIM VE TELEGRAM ÜZERİNDEN SİZİN ADINIZA BENİMLE İŞ YAPMAYA ÇALIŞAN BİRİ OLDUĞUNU VS. DİYE ANLATTIM. KENDİLERİ BANA BÖYLE BİR ŞEY OLMADIĞINI, SANIRIM DOLANDIRILMAK ÜZERE OLDUĞUMU VS GİBİSİNDEN UZUN BİR MAİL ATTILAR. BEN DE ŞAHSA ÖDEMEMİ YAPMASI KONUSUNDA BİRAZ ISRARCI DAVRANDIM KENDİSİ OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ O HALDE SİZİ ŞİKAYET EDECEĞİM DEDİM VE ENGELLEDİM. sİTE ÜZERİNDEN DE KENDİSİ İÇİN ŞİKAYET METNİ OLUŞTURDUM. SİZE KONU AÇMASAYDIM BELKİ İÇİMDEKİ ŞÜPHELERE RAĞMEN İNANMAYA DEVAM EDECEKTİM. TEŞEKKÜRLER R10 HALKIII