ERELIstanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bugün başımdan geçen garip bir olaydan bahsedeceğim. Gece burada yer alan konuya teklif verdim. Benim üstüme farklı biri 100 TL arttırıp teklif vermiş. Ancak üstünden 1 saat sonra tanımadığım bir numaradan mesaj gelmiş.
Açık arttırmayla alakalı teklif vermişsiniz, sizden sonra teklif veren arkadaş ödeme yapamayacağını ve almaktan vazgeçtiğini iletip size yardımcı olabilirim diye. R10 üzerinden de konu sahibi arkadaş DM göndermişti console hesabınız var mı? diye öyle olunca ikisi de console hesabı soruyor böyle tesadüf olmaz dedim ve iban istedim.

Ardından IBAN geldi ve ödemeyi geçtim açık arttırma tutarını sabah 09:10 sularıydı. Ardından size APP'ın yüklü olduğu console hesabını vereyim eski tarihli IBAN değiştirip devam edersiniz onay süreci olmaz vb. şeyler söyleyerek devam ettik. Derken 1800+580 TL ödemesini geçtim ben. Console bilgilerini beklerken bi anda her şey değişti Google üzerinden arama yapınca numaraya dair bişeye ulaşamadım. Ancak hesap sahibinin konusu @VSaBaH; 'ın konusunun içinde vardı. Bizde buraya düşmüş bulunduk.

Konunun takipçisiyim. TSK'da olan varsa da bulmak isterim kendisini Hatta bağlı olduğu birliğe bile ziyarete gidebilirim. İnsanların emeklerine el uzatanın elini koparmak gerekiyor.
Bu zor günde beni öyle çok gerdi ki; anası babası doğurmamış resmen. Bunlardan aşiret değil, sürü bile olmaz. Çünkü sürünün bile sürüdekine saygısı var.
Edep, adap ve saygı tamamen tükenmiş. Umarım denk gelebiliriz kendileriyle .
Hocam çok geçmiş olsun... Maalesef ülkemizde adalet geç tecelli ediyor. Bugün sizden sonra r10 avukatı ile görüştüm. Bikaç bilgi aldım yapmam gerekenler konusunda. En kısa zamanda savcılığa tekrar görüşmeye gideceğim dosyamın akıbeti hakkında. Pes etmek yok 10 yıl da geçse sonuç alacağız. Sonuç alınca da herkese bilgi vereceğim yapmaları gerekenler konusunda...

Verdiğiniz telefon ve IBAN'ı 1. mesajdaki karalisteye ekledim. Tekrar geçmiş olsun...