Erdemika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap yanlış olmamış mı hocam? 70 dolara satın alıyor ürünü yani para yine size dönüyor kesintili de olsa.
testmarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabınızı düzeltecek olursak
Öncelikle dış trafik kodlaması yaparak ürün promosyonu sağlayan tek yazılım şirketiyiz fiyat bu sebeple çok uygun.
70 dolarlık ürün ödemesi yapıyorsunuz ve ETSY komisyonları kesildikten sonra ücret size geri geliyor.
Çoğu satıcı listeye uygun fiyatlı varyasyon ekler ve onun üzerinden promosyon kampanyası başlatır
Yorum olayına gelince biz yorum servisi değiliz ETSY e alıcılar para karşılıgı yorum yazmazlar (begenen kendı ıstegıyle yazabılır ucret almıyoruz), ancak ihtiyac durumunda bu hizmeti yabancı şirketlerden temin de edebiliyoruz.
Ödeme yaptıktan sonra panelden fatura alabilir tüm harcamaları gider olarak kullanabilirsiniz.
Son olarak reklam tabiki açmalısınız hem reklam hem dıs trafik bunlara ek ürün fiyatı rekabetçi, ürününüz de beğeniliyorsa satışlar kaçınılmazdır.
XmEn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen de haklısın bu kadar uğraşmış ve hesap yapmışsın ama zaten hesabın en başta yanlış. Örnek veriyorum toplamda 1000 dolarlık alım yaptırdın 870 dolar zaten sana geri dönüyor. Zaten görseniz güzel olmak zorunda Seonuz mükemmel olmak zorunda aynı şartlarda sadece reklam vererek denemeler yapıyoruz zaten sadece zaman kaybı 7,5 milyon mağaza var Bir o kadar da alıcı var. Aynı işlemleri lansman yaparak yapıyoruz 4. günden verim almaya başlıyoruz. Sanırım benim yazımı yanlış anlamışsınız çok kötü resimler çekip çok kötü SEO yapıp lansmanı yapacağız demiyorum sanırım orayı böyle anlamışsınız zaten her şey mükemmel olmak zorunda artı üzerine lansman yapmak zorundasınız etsyde bu saatten sonra. Ya da ayda 50 100 $ kazanmak istiyorsanız tabii ki bu denemeleri yapabilirsiniz.
Aslında mantık olarak aynı şeyleri söylüyoruz fakat gidiş yollarımız farklı. Ben 1000 dolarlık sahte alım yapıp 870 dolar geri almaktansa 130 dolar reklam verip "zaten seo ve resimleri iyi olan ürünlerde" satış gelir ki 130 dolar ile 3 ürün bile satsan konuyu yazan arkadaşın baz aldığı fiyat olan 70 dolardan 210 dolar yapar ve hem para kazanırız hem de organik şekilde yıldız ve yorum alırız.
Ki yine konuyu yazan arkadaşın bahsettiği 70 dolarlık ürünlerden 1.000 dolarlık satış için en az 14 satış gerekiyor. 14*4 dolar alım yapanın ücreti 56 dolar "1.000 TL"
130+56= 186 dolarlık 18 gün reklam vermek BENCE çok daha mantıklı. En azından satış geldiğinde para kazanıyorsun.

Etsy hangi ürünün ürünün çok sattığını ve mağazaların satılan ürünleri profilinde "bazıları kapalı" açık ve net gösteriyor zaten amerikayı tekrardan keşfetmeye gerek yok.

4. günde verim getirecek mağaza ve listeleriniz ile bol satışlarınız olsun

Küçük bir dip not: Söylediklerim tecrübe ile sabittir.