MEDIAFORDIGITAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende size gayet açık bir yanıt iletmiştim fakat tekrarlıyorum.

Sivrsinekleri evimize alıp hiç beslemedik, aslanları evimize alıp hiç beslemedik, akrepleri yılanları toplumumuza dahil ederek bir yer vermedik. Ama köpekler insanlık adına eğiltildi, faydalı işler için kullanıldı ipin ucu kaçtı. Burda ipin ucu kaçmasının sebebinin köpekler olmadığını belirtiyorum.

Sorunlu köpek/sorunsuz köpek orantısı yapıldığında %95 sorunsuzken belki %5 i sorunludur. Bunun sebebi de yine insanlar.

Hala akrep sarsa evinizi, yılan yığılsa kapınızın önüne vs diye belirtiyorsunuz gayet açık ve net bir şekilde bu belirttiğiniz hayvanların topluma hiç bir zaman adapte edilmediğini gayet açık ve net belirttim. Şanslı köpekler yuva da yaşar, sokakta kalanlar ölür. Böyle bir şey yok hocam
Size topluma adapte şartını kıyas olarak sunmadım ki niye sürekli aynı şey üzerinden devam ediyorsunuz. Sokaklar madem adapte olsun veya olmasın hayvanların evi . Dışarı çıkıyorsunuz ne kadar hayvan varsa sokakları işgal etmiş ne yaparsınız diyorum. Hatta zararlıları da geçtim. Mis gibi sirkte eğitilmiş,kısır ama sokakları öyle yada böyle yurt edinmiş aslanları örnek olarak koydum. Evinizde adapte ettiğiniz hayvanlar sokağa çıkınca sistemin dışına çıktılar, artık önü alınamıyor. Bunun hepsi bizim hatamız deyip böyle devam etmesine ses çıkarmayacak ,önlem almayacak mıyız?

Çözümünüzü bekliyorum?

Ben bir önceki mesajımda şöyle bir ekleme de yaptım.(Bunun üzerinden de diğer arkadaşa örnek verip duruyorsunuz)

Zararlı insanların öldürülmesi gerektiğini de savunuyorum,mesela katiller,teröristler,tecavüzcüler gibi. Bizde idam kaldırılması saçmalıktan başka bir şey değildi. İki-üç mesaj önce biraz sağdan yaklaşmışsınız ama KURAN DER Kİ: Ey temiz akıl sahipleri, kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki sakınırsınız. Ve bu kısasta sizin için bir hayat vardır, ey tam akıl sahipleri! Gerek ki, haksız adam öldürmekten korunursunuz.

Abd uyguluyor idamları, tebrik ederim...
https://tr.euronews.com/2021/01/16/a...-hukumeti-yapt