asporkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet Baskından sonra almak zorunda kaldılar diyelim.

Ceza ödemektense yatırım yapmış olursunuz. Alın kurtulun.

Yakalanmadan önce planlı projeli olsaydınız şimdi başınız ağrımazdı. Hiç mi aklınıza gelmedi baskın olabilir gibi ihtimaller.
Satın aldıkları ürünü ve fiyatını biliyor musunuz?

Geldi fakat ne yapalım.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizzat bu konuda sorun yaşayan bir müşterimin başından geçenleri anlatayım. Kullanmayın diye defalarca ısrar etmeme rağmen (iyi de kazanıyorlar) crc kullandılar. sonra baskın yedi tabi. normal en düşük paket lisans aldılar kabul etmediler, en üst paketten aldırdılar lisansı dava açmaktan vazgeçtiler. solid ve autocad bu konuyla çok ilgileniyor, hiç affetmiyorlar ve sistemi çok iyi biliyorlar. Ben genelde crc kurduğumda dışarıya veri aktarımını tamamen kapatıyorum 4-5 yıldır karışmıyorum bu işlere eskiden yapardım

Emek var sonuçta tam profesyonel programlar bunlar. Rhino 3D var o da tehlikeli basit program gibi gözüküyor ama baya pahalı.

size ne olacak onu söyleyeyim, uyarı sonrası mahkemeye verme hakları var. Avukatlarıyla sözleşme yapın, şu sürüm bize yetiyor almak istiyoruz diye. Sonrasında imza altına alıp anlaşmaya varın hemen lisansı satın alın. Hele ki demirbaş bilgisayarda yakalanmışsınız kaçacak yeriniz yok bu konuda. Şahsi bilgisayarlara erişimleri olmuyor ama sanırım bu konuda da savcılık inceleme başlatabiliyor, bu sefer sizin başınız yanıyor.
Sizden de aldıkları paketi ve fiyatını isteyebilir miyim? Hocam dediğim gibi premium sürümünü kullanıyoruz. Dediğiniz gibi şu sürüm bize yeter, bunu almak yahut kiralamak istiyoruz desek kabul edilme şansı var mı?

Zamanında programı satın almak istedim fakat fiyatlar çok yüksekti.