@Tatoglubilisim; hocam ben şuan Hopaya doğru gidiyorum havaş ile para çevrim işlemini nerede yaptınız? avm yakınlarında mı yoksa sınırda mı?
Hocam içeriye girdiğinde 50 TL ile lari alsan yeterli . Minübüsle gideceksek 2 lari istiyorlar , 2 laride dönüş 4 lari yapıyor. Sonrasında carrefour avm gideceksin Zoomer'ın solunda döviz bürosunda çevir.
Hocam, sahibinden de satılan cihazlar Iraktan gelenler. Gürcistana giden bir abime sordum ve cihazın Türkiyede garantisi olduğunu söyledi. Iraktaki cihazların Türkiyede garantisi yok. Sizde Apple destekle iletişime geçip model ve seri numarası ile garantisi olup olmadığını kontrol edip bilgi verebilir misiniz?
Evet bu konuda doğru garanti sorunu olabiliyor. Irak'dan almadığım için bilmiyorum IRAK cihazlarını sormak lazım .
hocam ne aldınız telefon olarak, ben sahibinden kapalı kutu alıp sonra sadece gir çık yapmayı düşünüyorum alacağım model iphone 14 pro 128 gb oradaki güncel fiyatlar nedir hangisi daha mantıklı olur hiç gürcistan içerisine girmeyle ve tax free ile uğraşmak istemiyorum. Bi free shop'a uğrarım sonra gelirim geri ? sizce ne yapmalıyım
14 pro max 256 aldım . 4899 Lari yapıyor + 19 lari kılıf almanız lazım .
35 bin tl tutuyordu . '' 0.14 den bozuyorlar TL '' 0 .14 üzerinde bozan yer görürseniz çok iyi olur