Az önce çalıştığım fabrika da 6 senelik çalışan ustabaşını işten çıkarttılar. Sebebi de alıcı firmanın ürünlerini iade etmesi. Ustabaşını kendi bölümü olmamasına rağmen o bölüme verdiler. Bölümde de renge bakılıyor. Adam açık açık dedi ben renkten anlamam makine bölümünü bitirdim dedi. Yardımcı oluruz filan dediler sonra o bölüme geçtikten iki hafta içinde işten çıkarttılar. Ki bu adam yeri geliyor molaya gitmiyor yeri geliyor sürekli ayakta duruyordu. En sonunda giderken bana emeğime acıyorum dedi.

Gerçekten ne görev veriliyorsa onu yapın özellikle özel sektör de çalışanlar için söylüyorum. Fazlasını yapınca daha çok istiyorlar ya da bir teşekkür bile etmiyorlar. En basiti benim makinenin parçası bozuldu komple değiştirdiler (32 parça) servise 17 bin TL ödediler. Ben aynısını Aliexpress'de buldum 32 tanesi 800 TL'ye. Sipariş verdik üç hafta içinde geldi denedim ve oldu. Sadece teşekkür edip geçtiler. Ulan 17 bin liralık ürünü 800 liraya bulmuşum bari prim ver bir şey var ne bu cimrilik. Bundan sonra ben de iyilik düşünmeyeceğim çünkü bir daha gördüm ki insanlara yaranılmıyor. Bu çıkarttıkları adamın da ahı üzerinde olacak. Anlamadığını söylediği halde o bölüme verildi sonra da suçu ona yıktılar.