Selam dostlarım uzun zamandır çocuğumun doğmasından dolayı adsense alanında ne içerik üretiyorum nede site açıyorum.
Eskiden legal olarak güzel paralar kazandım sitelere ayıaracak vaktim vardı. Ama şimdi rotamı değiştirdim.

Tamamen google amcanın istemediği ne varsa yaparak 20 bin dolar gibi bir hedef koydum kendime.

Forumda daha önce böyle bir konu açılmadı buna eminim.
Aylık olarak gelen kazaç, ban vb. ne gibi bir olumlu olumsuz durum olursa olsun bu konuda ara ara güncelleceğimden emin olabilirsiniz.

Dipnot: Hiçbir şekilde doğal hit vb. Almıyorum. Makaleleri spinlemiyorum. Makaleleri sadece site dolu dursun diye formaliteden tutuyorum. Tamamen spam içerik doğallıkla işim yok 1 tane bile doğal hitim yok. Niche sektör seçmiyorum öyle bi sektör yok. Soran arkadaşlara şimdiden duyurulur.

02.04.2023
16 mart tarihinde hesabımıza reklam sınırı uygulanmıştı bu kısıtlama yaklaşık olarak 12 gün içerisinde kalktı ve malesef bu ay kazanç elde edemedik reklam kısıtlamasından dolayı. bu yüzden paylaşım yapmadım. şuan bi problem yok kaldığımız yerden devam ediyoruz kısıtlama kalktı. Bu ayın kazancı 302 sterlinde sorunsuz onaylanmış allah bereket versin diyelim.

Şuanki güncel durumumuz:

Problemsiz olarak devam ediyoruz

04.03.2023
Uzun zaman oldu içerik atamıyorum şöyle bir ss atıyorum.

21.02.2023

Geçen ay hak ettiğimiz 1414 sterlinden 9 sterlin bi kırpıntı olmuş ama otomatik ödemeye alınmış hayırlı olsun...

12.02.2023

03.02.2023

01.02.2023

30.01.2023

28.01.2023

Darpanemiz para basmaya devam ediyor. Vitesi bir tık arttırıyoruz.

26.01.2023

Darpanemiz para basmaya devam ediyor.

25.01.2023

Ufaktan sitemiz sonuç vermeye başlıyor. tamamı spam olan bu deneme gayet başarılı ve stabil bir şekilde gidiyor nazar deymesin. Hesabın güven kazanması açısından yavaş yavaş vites yükseltiyoruz.

22.11.2022
Adsense Onayı geldi. O zaman curcuna başlasın.

15.11.2022
  1. Adsense red cevabı geldi. Tekrar onay için gönderdim.
13.11.2022
  • Webmastertoolsa site eklendi
  • News Onaylandı.
  • Siteye yaklaşık olarak 3 bin içerik bot ile çekildi.
  • Gerekli İndexleme çalışmaları yapıldı.
  • Google adsense başvurusu yapıldı.
9.11.2022
  • 1 Adet domain alındı,
  • Site kuruldu,
  • Bot ile bir kaç içerik çekildi.
  • Google Newse Site Gönderildi.