Hocam iyi hoş da forex ve kaldıraçlı işlemler zaten caiz değil, bunun hakkında gerekli açıklamalar tezler var (isterseniz pdf olarak atabilirim). Hem kumar oynayıp hem sure paylaşıyorsunuz, he bende yaptım kumar olduğunu öğrenince bıraktım, amacım sizi karalamak değil sadece uyarmak.
Sure paylaşmanızda bir sakınca asla yok bende 5 vakit namaz kılıyorum, burada inanmayan arkadaşlarımıza kötü örnek olduğunuzu düşündüğüm için yazdım.
Sorun yok hocam, yorum yorumdan, fikir fikirden, bilgi bilgiden üstündür. Ben kumar olduğunu düşünmüyorum hala. Düşünenlere de büyük saygı duyuyorum. Caiz olup olmamasından ziyade şu an damdan düşmüş durumda olduğum için damdan düşenin ne durumda olduğunu biliyorum ve o yüzden insanlara sığınabilecekleri ya da en azından gönüllerini ferahlatabilecekleri bir kapı göstermeyi denedim. Yani sıkıntının kaynağı, nedeni ne olursa olsun belki yine bu sureyi paylaşmayı düşünecektim. O mesajda ana konu herhangi bir coinin düşmesinden ziyade kendini çaresiz hissetmekle alakalıydı. Yine de kötü örnek olduğunu düşünüyorsanız tüm kötü örnek olduğum dostlarımdan özür dilerim. Zaten beni örnek almasınlar ben örnek alınabilecek bir adam değilim. İbret alabilirler ama.