Hayırlısı olsun hocam ancak karşı taraf bu tutarı ödemez ise ne gibi bir yaptırım ile karşılacak, burası önemli bir nokta diye düşünüyorum. Yani Valorant bunu görmezden gelebilir, bu duruma hazırlıklı olmak gerekli.
açıkcası mahkeme kararına karşı gelebileceklerini düşünmüyorum bu konuda ki düşüncem bu ama dediğin gibi buda bir ihtimal...
İtirazı sunsa bence bu 4 aylık süreçte sunması gerekirdi diye düşünüyorum hocam. O yüzden riot açıkçası uğraşacağını da sanmıyorum kanıtlı bir şey sunması gerekir sunacaksa da
Tebligat eline geçtikten 15 gün sonrasına kadar itiraz hakkı var bunu da beklemek durumundayiz.
Bu karar tek başına bir şey ifade etmiyor bu kararla birlikte Riot Games'e dava açmanız gerekecek. Umarım paranızı geri alırsınız ancak ben olsam pek ümitli olmazdım.
İlk kez tüketici hakem heyetine dosya verdim süreç nedir nasil işliyor bu durumda ögreniyorum thh yaptırımı var diye biliyorum bir kez daha neden dava açiyorum?
ek olarak ;
- Tüketici Hakem Heyetine yaptığım Başvurum Karara Bağlanmış ve Sonuç Tarafıma Ulaştı Ne Yapmalıyım?
Tüketici Hakem Heyeti kararı tarafınıza tebliğ edildikten 15 gün sonra firmaya müracaat ederek kararın uygulanmasını isteyebilirsiniz. Ayrıca doğrudan icra takibi de başlatabilirsiniz.
- Tüketici Hakem Heyetine Yaptığım Başvuru Sonucunda Şikayette Bulunduğum Firma Hakem Heyeti Kararına İtiraz Ederek Karşı Dava Açmış (Temyiz Başvurusu). Ne Yapmam Gerekiyor?
Tüketici Mahkemesinin temyiz sıfatıyla yargılamasının beklemesi gerekmektedir.
- Tüketici Hakem Heyetinde Sonuç Lehime Çıkmasına Rağmen Karşı Taraf Sorumluğunu Yerine Getirmiyor Ne Yapman Gerekiyor?
Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün geçtikten sonra karşı taraf kararı uygulamıyorsa icra müdürlüğüne başvurarak icra işlemi başlatabilirsiniz.