white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Döviz almak vatana ihanettir. Her aldığın döviz kendi ülkeni satmaktır finansal açıdan. Borsa ise uzun vadeli 3 - 5 yılllık alana lafım yok ama al sat yapıp başkasının parası üzerine çöküyorsun. Belki adam evinden barkından oluyor sen para kazanıyorsun. Bir diğer konuda aldığın şirket. Şirketin faaliyetleri vb. Konular.
Hocam ben dözvizle iş yapıyorum yani ülkemdeki malları yurt dışına satıyorum ülkeye döviz getiriyorum hiç bir işe yaramayıp işe yarayan insanlara hain demek sizlerde moda zaten. diğer söylediğine gelecek olursak Bist 30 da işlem yapıyorum yani bindiğin araçtan evde yemek yediğin çatal kaşığa kadar üretilen ürünlerin yapıldığı fabrikalara yatırım yapıyorum çok merak ediyorsan sasa isdemir erdemir sise thy (yatırım tavsiyesi değildir.)

Normalde insanlarla kibar saygılı ve düzeyli konuşurum ama aşağıda yazacaklarımı sonuna kadar hak ediyorsunuz.
Her önünüze gelene vatan haini demek sizin gibi düşünmeyene vatan haini demek sizlerin fıtratında var. bu ülkeye benim sağladığım katma değer yılda bir kaç M$ bu paradan bir çok işletme ve fabrika yararlanıyor dolaylı olarak binlerce kişiye ekmek sağlayan bir zincirin büyük halkalarından birisiyim ve ne yazıkki vatan hainiyim yatırımlarımı dövizde tutuyorum ve tutmaya devam edeceğim bu vatana ihanet olarak algılanabilir sizin tarafınızdan ama sorun şu ki siz kimsiniz beni vatan haini olarak değerlendiriyorsunuz