Merhaba arkadaşlar, istediğim özellikleri aşağıya dogru maddeler halinde yazıcam.
1. Php olacak
2. 2 kullanıcı girişi olacak. kayıt, şifremi unuttum olmacak sadece beni hatırla tiki olacak.
3. görseldeki gibi göze hoş gelen bir tasarım.

4. sol tarafta eklediğimn müşteriler olacak.
5. müşteri listesi uzadıkça scroll bar olacak.
6. müşteri listesi üstünde sıralama butonu olacak. ( İlk eklenenden son eklenene--son eklenenden ilk eklenene -- x sayısı artan -- x sayısı azalan )
7. hemen alt tarafta dısa aktarma butonları olacak.
8. sağ main kısmında genel istatistik ( örn: toplam müşteri- toplam x sayısı - toplam alınan ücretler -- bu ay -- son 6 ay -- bu sene eklenen müşteri sayısı vs.)
9. müşterilerimin bilgileri güzel bir tablo içinde aynı gosterdiğim gibi olacak. (ben alt alta geliş igüzel yazdım ama tablo içinde göze hitap edecek şekilde olacak.)
10. resme eklemeyi unuttum. adres kısmının hemen altına NOT: ekleyebileceğim bi alan.

11. İşlem yöntemi alanı (resimde eklemeyi unuttum (gecen ay saysıının altına)
12: işlemi yapan kişi alanı (resimde eklemeyi unuttum (gecen ay saysıının altına)
13. popup acılır saga soal kaydırılır galeri sistemi ve indirme butonu.
14. düzenle ve kaydet butonu.

Müşteri ekleme butonunda işe;
yukarıdaki bilgileri doldurma alanı. Tarih kısmı seçmeli olacak.
Galeri ekleme galeriye isim verme olayı olacak.

Ayarlar kısmında;
site header rengi,
logo seç
açıkklama düzenle
müşteri kısmında x gösterilsin mi? (örn: Ahmet Veli - X )

müşteri kısmında tarih gösterilsin mi? (örn: Ahmet Veli - 2 Ocak 2022 )
İşlem yöntemi ekle çıkar
işlemi yapan kişi isim ekle çıkar

Bu istediklerimi yapabilecek kişiler fiyat ile birlikte iletişime geçebilirse sevinirim.
İster sıfırdan kodlama yazabilir isterlerse örnek scritpt (geliştirilmemiş buna benzer ama eksikleri olan) onun üzerine yazabilir.
Ücreti en düşük veren arkadaşla çalışmak isterim. (Emeğinize saygım var ama cebimizide düşünmemiz lazım)
Script acelesi yok boş zamanlarını değerlendirerek yazabilirsiniz. (1 ay içinde teslim edin yeter.) (belki fiyatta indirim yaparsınız )

işi alan arkadas yarı yolda bırakmayacak, kendine güvenen kişiler yazarsa cok sevinirim. 1 Ay zaman verdik, 20. gün gelip ben yapamıcam vs derse şikayet konusu acmak zorundayım, kimsenin zamanını çalmayalım.)

İletişim sadece wp üzerinden. https://wa.me/905437890652