Herkese merhaba

Dolap hesabımız 20 adet ve 6 değerlendirme ile 4.0 değerlendirmeye sahip. Ortalama 1 ayda yapılmış 1100 TL ciroya sahip. Son aylarda hiç ilgilenmedik tüm ürünleri silmiştik son iki günde 120 adet ürün yükledim ve 19 k görüntülenme yorumlar teklifler ve sayamayacagim etkileşimler aldı. Eklenen tüm ürünler kışlık bayan giyim üzerine kış bitiminde yazlık ve diğer mevsimler için her türlü ürünümüz mevcut.
Günlük 5-10 adet teklif geliyor yorumlarda aynı şekilde ayriyeten 1 satışta geldi ama hesabı satacağımız için göndermedik. İçerisinde 20 den fazlada öne çıkarma reklam hakkı mevcut.

Instagram hesabında 1800 tl civarı ciro mevcut mesajlar vs hala mevcut kanıt olarak. Jenerik bir kullanici adı mevcut. Reklamı açık eski tarihli Instagram hesabı 10 k takipçisi var 1/3 organik kitlesi oturuyo yavaş yavaş.

Tedarikçi olarak bizimle devam edeceksiniz. Her türlü mevsime uygun ürünümüz mevcut. Piyasanın çok altında fiyatlar veriyoruz her ürüne min 20-50 TL arası kar ekleseniz bile en ucuza satanlar siz olacaksınız. Günlük ürün paylaşımı yapılacak whatsapp üzerinde. Biz size sadece kendi fiyatımız söyleyeceğiz siz kendi karınızı istediğiniz şekilde ekleyip satacaksiniz. Kargomuz tamamen ücretsiz sadece ürün bedeli ödeyeceksiniz. Kapıda ödeme seçeneğimiz 14 gün içinde ücretsiz iade seçeneğimiz mevcut ayriyeten dolaptan satış yaptığınızda sizin kargo kodunuzla birlikte gönderme şansımız da mevcut yine tamamen ücretsiz şekilde. Ürünleri direk müşterinize biz gönderiyoruz siz hiç bişeyle ilgilenmiyosunuz alt yapı tamamen bize ait.

Ürün görselleri tamamen profesyonel mankenlerle her ürün başına 9-10 adet profesyonel fotoğraflarımız mevcut.

Tamamen kurulu bir sistem satıyoruz. Instagram ve dolap olarak iki adet pazar yeri + tedarikçi+ satış yapmaya hazır bir kitle. Tekliflerinizi buna göre verirseniz memnun oluruz.
Satma nedenimiz iki arkadaş başladık ve üniversite sınavı için sınav senemiz. Ve trendyola geçmeyi planlıyoruz sermaye için de biraz ihtiyacımız var.

Açık artırma ile koyduğum zaman teklif alamıyorum nerde satabilirim veya düz fiyattan satacak olsam ne kadara satmalıyım merak ediyorum ?