BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14.7 nedir hocam bende 11 dolarken almıştım ama ortalama düşürerek ilerledim, 80 milyon arz 100 milyona çıktı 1-2 hafta önce kilit açma vardı o yüzden epey düşüş yaşadı takip etmek lazım, getiri oranı %45 ama şu an gayet iyi gibi, 100 bin liralık axs tutunca ayda 3,700 lira bırakır. Mevzu dibi yakalamak kısacası, 8,30 lara kadar inmişti oradan alanlar şu an çok mutludur sanıyorum bende avax ları zararına bozdurup axs almıştım biraz da kısmet işte ne diyelim, az bir miktar var Binance'da %20 esnek duruyor, günlük getirisini üzerine ekleyerek devam ettiriyorum boğa geldiğinde 5-6x yaptığında satıp temettü hisselerine geçeceğim o yüzden birikimi axs üzerinden yapmayı planlıyorum şimdilik farklı bir plan uygulamazsam.

Venezuela dediğin gibi çok yükselmişti ama dolar karşısında tarihi dipleri de yaşamıştı, aylık maaş 2 dolar'a kadar düşmüştü yani baz alınamayacak kadar diplerde yaşıyorlardı, bizim borsanın yükselmesi de benzer şekilde aslında, bugün 100 TL değerinde olan 1 lot hisse seneye 285 TL olmazsa zaten zarardasın demektir, enflasyona ezilmişsin demektir bu kadar basit. Hal böyleyken %20 faiz için ellerde TL ile bankaya koşmak bana mantıklı gelmiyor.
Arjantin diyecektim pardon Venezuela yazmışım

hocam toplam arz lara nereden bakıyorsunuz acaba? bilmediğimden koyun gibi atladım o zaman