BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Binance'da 1,000 USDT ve ayrıca 1,000 BUSD stake edebiliyorsunuz yani 2 bin dolar ile günde yaklaşık 44 cent alıyorsunuz, ayda 250 TL sadece Binance üzerinden alırsınız. Bitget borsasınsda 500 USDT için oran %12 yani %7 olan Binance'dan fazla ama 500 USDT için Bitgetten 16-17 cent alırsınız, Bybit borsasında 500 dolara kadar %10 yani 13-14 cent alırsınız. Bu 3 borsada totalde 3 bin dolar tutsanız günlük 0,75 Dolar civarı yani 420 TL pasif geliriniz olmuş olur. Bunlar başlangıç oranları, milyon tl ler için oranlar epey düşük oluyor Pancekeswap havuzlarına koymak lazım, daha alt düzey ise Gate, Huobi, Okx gibi diğer borsalarda da azar azar tutmak gerekir hem tüm yumurtalar aynı sepete konmamış olur. Temettü yine kötünün iyisi, TL hızla erirken haliyle enflasyon fırlarken bist hisse fiyatları da fırlıyor haliyle, TL bazında her şeyin fiyatı artarken hisselerde TL ile fiyatlandığından artmış gibi görünüyor en azından. Bu arada stabil coinler için hesaplama yaptık, Axs gibi Cake gibi coinlerin faiz getirileri %60-70 leri buluyor yıllık, az bile olsa risk almak isteyenler için değerlendirilebilir tabi ytd. Bu devirde elde TL tutmak yerine ateş topu tutmak bile daha mantıklı.
hocam çok teşekküre derim bilgilendirme için - o axs a girdim Allah belasını versin 14.7 den stake e koydum daha düşmez diye 9 lara geldi aylık getirisini üzerine koysak dahi 170 180 dolar kayıp yaşattı malesef en iyisi stabil olanlar üzerinden az ama garanti kazanç sağlayabilmek diye düşünüyorum. Malesef bizim bist muhabbeti venezuela borsası ile aynı onlarda da enflasyon artarken borsaları %900 lere kadar gelmiş

Hakkımızda hayırlısı bahsettiğiniz şekilde yaparım büyük ihtimal tekrardan sağolun