Merhaba arkadaşlar bazen boş vaktim oluyor ve canım sıkılıyor. Kendi kendime yazılar yazıyorum. Ama bu boş şeyler değil de daha önce deneyimlediklerim oluyor. Yani atıyorum yeni bir oyun çıkıyor onu oynayıp inceliyorum sonra kağıda döküyorum. Yeni bir haber okuyorum, kendi yorumumu katıyorum. Yeni bir kitap çıkıyor okuyorum sonra kendime göre yorumluyorum. Böyle bu tarz da genelde. Şimdi düşündüm de bunu web site açıp düzenli olarak ekleyeyim diyorum. Yani eşim mesela çiçekleri çok sever evde belki 50-60 çeşit çiçek var. Çiçek bakımıyla ilgili şeyler yazsa onları da benim siteye eklesem şuanlık hobi amaçlı başladığımız olay ileride paraya döner mi? Şuanlık bir gelir istemiyorum ama ilerleyen süreçlerde en azından 6-7 ay sonra kendi site masraflarını karşılaması için mesela.

Bir de en ucuz .com domaini ve hostingi nerede bulurum? Yaklaşık 6-7 yıldır web siteleriyle uğraşmıyorum. Wordpress mi önerirsiniz? Temaları nereden temin ederiz? Kurulumu basit diye hatırlıyorum kendim kurarım sanırım. Veya yeni şeyler çıktı mı bilgim yok. Bir de dediğim siteyi genel kategori de açmayı düşündüm sadece bir kategoriye bağlı değil de daha çok blog gibi.