gencprens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk dağıtıldığında azar azar veriyorlardı... Sonraki airdroplarda daha yüksek adetlerde dağıtmaya başladılar. İlk başlardaki gibi devam etseydi yüksek olacağını düşünüyordum şimdi ne olur kestiremiyorum.

Bende de bi xxx adet var ama acaba listelendiği gibi direk elden çıkartsak mı, yoksa bir süre elde tutsak mı bilemiyorum.
(ytd.)
Hocam tamamen kendiniz karar vermelisiniz. Akıl vermek gibi olmasın ama birilerinin dedikleriyle hareket etmeyin.


KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben forumdan çok uzun zaman önce birisinin referansı ile üye olmuştum. 15 BMEX vardı sanırım hesabımda, 10 USDT'yi de işlemlerde harcamıştım.

BMEX tokenin ben ilk başlarda çok düşük fiyattan piyasaya çıkacağını düşünüyorum. 0.01 veya 0.1$ bekliyorum. Fakat uzun vadede iyi bir yükseliş bekliyorum. Özellikle kendi borsa tokeni için daha çok kampanya ve stake kampanyası açarlarsa ilerde beklediğimiz 5-10$ lara gelebilir. Ama ilk çıkışla birlikte hiç umudum yok. Bu benim şahsi düşüncem.
Ben de öyle düşünüyorum çünkü millet 1 yıldır kasıyor. Yani en azından ben öyle yaptım.