tamamen rastlantı. o geçersiz tıklama(lar) olmasaydı 198 küsür olacaktı ve diyecektiniz ki "aa 2 lirayla kaçırdık"
yani google un işi gücü yok "şu adama önümüzdeki ay ödeme yapayım" diye tutup da kafasından geçersiz tıklama mı üretecek hocam

10 dolara ihtiyacı olan firma emin olun google ads tarafındaki eşikciler tarafından bu kadar dolandırılmaya izin vermezdi, yüzbinlerce hesap vardır google'a 200-300 dolar kitleyip arazi olan
adsense ile ilgili örnek vereyim, benim de hesabımda 6 ay 20-30 tl olur, 7.ay gelir ki 300 tl geçersiz tıklama olur. olabiliyor yani öyle stabiliteye uymayan durumla
elbette benim söylediğim ironi. aslında yapay zekasında yaptığı değişiklikleri eleştiriyorum. son 2 aydır adsensenin düzensizliğinden herkes şikayetçi. antin kuntin yasalar çıkıyor, anlamadığımız tonla güncellemeler. sonucunda da böyle şeyler çıkıyor. siteme saldırı olmadı, tema içerik vs değişiklik yok. hiti aynı. ortalama 700-1000 tl getiriyordu. 1.5 aydır tıklamaların hepsi istisnasız siliniyor.
adsense ve wordpress pişmanlıktır.
keza tr içerik de.
wordpress evet ama her şey kuralına uygun. tema premium, schema yapısı olması gerektiği kadar. web.dev puanları hepsi 100. daha ne istiyor google. site de ingilizce bu arada.
Bugün bende de kesintiler oldu. Demek düzenli bir tarihi varmış.
bilginin size faydası olmasına sevindim