Kanımı sorduğunuz için cevapladım zaten. Ayrıca genele konu açmışsınız, yorum yapmak için sizden izin alacak değilim.
Daha bugün 2 şehit, 2 yaralımız varken branşların zorluklarının konuşulması lütfen kusura bakılmasın biraz çiğ geldi, yakıştıramadım açıkçası.
1- Öncelikle konuyu açtım yorum istedim siz 'Bu bakış açısıyla bu meslek yapılmaz. ' dediniz ben diyorum ki hangi mesleğe hangi bakış açımı nereden biliyorsunuz? 'TSK sıkıntılı' o arkadaşın cevabına cevap yazdım buradan az yada çok bakış açısı saptanılamaz boş yorum için yazıyorsunuz.
2- İzin iste diyen olmadı.
3- duyar kasıyorsun şehitleri önemsemeden yazdığımı nereden biliyorsun? veya kendi yakınlarımdan şehit vermediğimi nereden biliyorsun? burada tsk mı yoksa jandarma mı tartışıyoruz şehitlik sadece bu mesleklere mi özel? Maden kazasında bile devlet vefat eden madencilerimizi ŞEHİT ilan etti. Madencilik zor dediğimiz zamanda da bu konu çiğ mi olacak? İlk önce sen kendini bil sonra millete bir şeyi yakıştır yada yakıştırma. Sen kimsin ki bana bir şeyi yakıştıracaksın yada yakıştırmayacaksın. Boş duyarını kendine sakla tekrar cevap yazma lütfen kalp kırmayalım.
Edit: **Yani ağzıma o kadar şey geliyor ki dua et forumdayız sahte milliyetçi seni......