Site adresi: EDİT /// SİTE ADRESİ KALDIRILDI SİTE İÇERİĞİ OYUNLARIN TÜRKÇE YAMA HALİNİN PAYLAŞILDIĞI BİR BLOG.
Sitenin aylık getirisi: 1-2 TL
Sitenin açılış tarihi: 2.5 aylık
Kategori / sitenin içeriği: Türkçe Yama sitesi
Günlük hit sayısı: 5-10
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı: 2.5 aylık
Hosting dahil mi?: Evet ama bitmek üzere
Banlı olduğu sponsor var mı?: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet 150 TL'lik Tema dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır

EDİT // Site adresini kaldırdım domainin güzel olduğunu ve site içerisinde indirme linki bağlantısı olmadığını bildirmek istiyorum. Sadece özgün makale girmeniz yeterlidir. Tamamen kazanç odaklı hareket etmekte. Yama hakkında bilgiler vs. Paylaşılmaktadır 250-300 kelime yeterlidir. İndirme bağlantısı vermek isterseniz panelden aktif etmeniz gerekmektedir.

Vakit öldürmek için can sıkıntısına açmıştım. Çok önceden bu tarz bir sitem vardı kapattım. Aradan zaman geçtikten sonra tekrar açtım. Adsense onay sorunu yoktur alırken hiç zorlanmadan aldım.

Search console üzerinden index almayan makaleler var sorunun neyden kaynaklı olduğunu araştırmadım ama eminim basit bir sorundur. Büyük bir sorun olsa adsense onay vermezdi diye düşünüyorum. Makaleler, politika sayfalar vs. Hepsi tamamı ile özgün yazıldı. Domain tamamen keyword olduğunu düşünüyorum - lar, ler Eki yoktur. Düz olarak turkceyama dır. Adsense sorunsuz sıkıntısız direk onay aldı küçük küçük hitlenmeler vardır.

Alacak olan arkadaşa nasıl içerik girmesi gerektiğini anlatacağım bot yoktur elle max 10 dakikanızı alır. Alacak olan kişi siteye iç seo yaptırması çok daha iyi hale getirir. Asker olacağım için inanın uğraşmıyorum maddi açıdan yormak istemiyorum kendimi. Hosting süresi bitmek üzere belki 3-5 günü kalmıştır bilemem. Makaleler tamamen özgün elle yazıldı. İçerisinde 45 adet makale vardır görselli ve kelime aralığı 250-450 arasındadır. İçerisinde otomatik görsel watemark yani görseli özgünleştirme eklentisi mevcuttur. Oyunun kendisinin içerisine girip ekran görüntüsü alamadığım için böyle bir yöntem düşündüm.

Satış için istediğim fiyat 450TL'dir. Aylık gelir x12 işte x14 tekabül eden gelire satılıktır düşüncesi falan yok. Domainin kendisine, içeriklere, temaya istediğim miktardır. Lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyin. Temayı değiştirebilirsiniz adsense onayı daha rahat almak için aldım ve alacak olan arkadaş direk adsense onayına gönderebilir. Bütün her şeyi şeffaf bir şekilde yazdım geri iade kabul etmemekteyim.