Öncelikle herkese merhabalar,
Dün akşam iphone 11 64gb aldım ancak sonrasında uzunca düşünmem ve etrafımdaki iphone kullanıcılarıyla konuştuktan sonra kafamda çok fazla soru işareti kaldı sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sabah çalışıp akşam üniversiteye gittiğim için hafta içi zaten çok fazla bir boş vaktim olmuyor telefonla oynayacak şekilde ancak günde ortalama 4-5 saat telefonla oynuyorum diyebilirim oyun oynamam oyunda yüklemem fotoğraf çok fazla çekmem neredeyse hiç denecek kadar az haftada bir iki tane anca telefonda daha çok whatsapp, youtube, instagram ve spotifyda takılıyorum oralarda vakit geçiriyorum ve gereksiz uygulamada telefona yüklemem icloud da 50gb alıp resimleri vb. icloudun yedeklediği her şeyi orada yedeklemeyi düşünüyorum onun haricinde telefonunu ortalama bir, bir buçuk sene kullanmayı düşünüyorum her ne kadar çok fazla uygulama yüklemesemde fotoğraf çekmesemde sonuçta iphone bu telefon uptade boyutları büyük, bir bir buçuk yıllık süreçte çok fazla alanı doldurmasam bile 64gb bana yeter mi yoksa kesinlikle iptal edip 128gb mi alayım iphone 11 64gb ve 128gb kullanalar fikir ve önerilerini paylaşabilirler mi çok fazla kararsız kaldım şimdiden yorum yazan herkese teşekkür ederim.