Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın hasına denk gelmişsin gözün gibi bak ona kaybetme
valla 7-8 tane para mevzularına girebileceğim dostum var 3 tanesi falan üniversitede paraya ihtiyaçları oluyor sık sık ben de yüksek olmasa da bir sıcak para akışı var şükür. İsterken çekinmeyecek kadar samimiyiz ama adamlara verdiğim borcu en kısa sürede atacaklarından o kadar eminim ki. Geçenlerde 2000 tl borç vermiştim part işe girip ödemiş bundan parayı aldıktan sonra haberim oldu yoksa asla kabul etmezdim 1 ay önce bir diğerine de 1500 tl kadar borç vermiştim yaklaşık şuan ki bulunduğumuz tarihte öderim demişti sorun yok çekmiştim. Dün Göndereceğim yazdı gönderme kalsın dedim vize dönemleri başlıyor biliyorsunuz fotokopi, kitap, kütüphane masrafları olur diye almak istemedim bankadan gönderdi geri gönderdim 1 saat sonra paparadan yollayıp beni paparadan engellemiş geri de yollayamadım. Daha fazla eft ücreti vermesin diye de bankadan da atmadım çünkü geri gönderecekti. İşin özü olay dosta para ver unut o parayı vs gibi cümleler çok yanlış çok babacan adamlar az da olsa var; sadece gerçekten yiğit olduğunu inanmadığın kimseye göndermeyeceksin gerçek dost, mutlaka o parayı geri gönderir zaten sana.