Neron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
canım kardeşim konuyu oku lütfen site dediğin localhostta 1 tane php dosyası içerisinde html bile yok

stripe.com cdn adresimi ?

koskoca google dediğin senin her adımını izliyor ve dinliyor tarayıcıda arka planda paket gönderiyor iznin olmasa da,
bunu yapan google arka planda global sitelere hitte çıkar. görünüşe göre arka planda reklam bile kasıyorlar.
'Canım kardeşim' sadece siteler değil, tüm yapılar dinamik olmak için uzak servisler ile çalışır.
Sana bu yaştan sonra kalkıp dinamik yapıları mı anlatayım yoksa sadece sitelerin CDN servisleri kullanmadığını tarayıcılarında veya diğer yapıların kullandığını mı söyleyeyim?

Ek olarak google'ın verilerini işlemesi gibi dinamikleri demagoji yaparak anlatmana gerek yok, bunlara hakimiz.
Eğer bundan memnun değilsen google kullanmazsın.
Eğer şikayetçiysen mahkemeye başvurabilirsin.

Ek olarak verilerini işlediğini söylüyorsun, bugün google senin önceki kullanığın arama dinamiklerine göre yazdığın harflere orantılı şekilde sana arama sonuçları gösteriyor.
Bunun gibide bir çok kullanıcı dostu yapı kullanıyor.

Bunların verilerini paylaşmadığını bilebilirmisin?

EDİT:// yeni mesaj atamıyorum, cevap olarak ekledim, belki utanırda konuyu silersin.
Neron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Egonu alıp gider misin? 2 terim öğrenip profesyonel kesilmeniz yok mu. bir de bilmiyorum yok illa dediğin olacak
yazılımcıymış askdjaslkjda

Konu içerisinde google trafikmi sağlıyor diyorsun, neyin ne olduğundan haberin olmadan, sonra kalkmış halen bana p*k atıyorsun.
Yahu GÜZEL KARDEŞİM, google diğer şirketlerin, googlede yükselmeleri veya başka bir sebep için fake hit sağlamasına ihtiyacımı var?
KAYNAAAAAAAAAK ADAMLARIN ELİNDE ZATEN, KAYNAK VARYA KAYNAK.
Yani şunu kafan nasıl almıyor.

Sana CDN, iframe, icon, yenilikler, güncellemeler veya demografik yapı veya kitle analizi veya konum veya yaş aralığı (daha lazımmı?) vb. gereçler için bu firmalara veri iletebilir/alabilir diyorum.
Bana halen kalkmış yok yok başka bişi var altında diyorsun.
Bu ne biçim rezalet?
Sana senin anladığın dilden konuşmak lazım;
Gardaşım SENİN PC ÜZERİNDEN 'MAYNİNK' YAPIYORLAR. (Anlayabileceğin seviyede yazıyorum. )
Hatta pil geyts'te bu işin içinde.

Birde yazılımcıymış, bende diyorum niye ileri gidemiyoruz, sektörün içinden geçtiniz, İÇİNDEN!
Yazık, çok yazık.