Altında 74 model reno alacak durumu olmayan arkadaşlar a sesleniyorum siz daha en eski model irenoyu bile alamazken siz bu üst segment aracın 2 asgari ücret ile alınabileceğini nasıl düşünüyorsunuz. Anlamıyorum herkes tutturmuş asgari ücretli alabilecek mi kardeşim hangi Avrupa ülkesinde sıfır üst segment arabayı asgari ücretli çalışanlar alıyor söyleyin. Benim sulalenin yarısı Fransada .40 senedir oradalar sadece 1 tane kuzenim üst segment araç aldı oda inşaat yap sat işleri ile uğraştığı için. Diğerleri ise izine gelecek parayı bulamıyorlar. Yani siz asgari ücret ile araba almayı bırakın. Evinize ekmek götürdüğünüze şükür edin. Herşeye muhalif olmak yerine yapılan güzel birsey var ise ülke ve vatan için bunu alkışlamayi tebrik etmeyi bilmelisiniz. Benim görüşüm belli malum. partiyi şimdiye dek oy vermedim ama yapılan iyi seyleride görmek gerekir burası sosyal medya değil saçma sapan yorum yapacak. Alan değil burası sosyal medyadan bir tık daha üst seviyede olup araştırma yapmayı kendini geliştirmek isteyenler girişimciler platformu kendinizi biraz at gözlüğünu çıkararak çevreye bakmanızı öneririm.