MoonKnight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, daha önce hiç bakmadım kaba taslak bildiğim kadarıyla google ads ile atıyorum A kelimesi ile google da bir arama yapılınca reklamdaki site en üstte çıkıyor benim yapmak istediğimde bu cloud hesap satışı yapıyorun imzadaki konuma bakabilirsiniz google ads ile domainler alıp landing pageler aracılığı ile müşteri kitlemi arttırmak istiyorum fakat hiç bilgim olmadığı ve araştırıp kendim öğrenmekle zaman kaybetmek yerine bilen birinden öğrenmek istediğim ads dediğiniz kadar zor ise sanırım kendim araştırmam gerekecek sizden ricam önerebileceğiniz youtube kanalları udemy eğitimleri vs var mıdır? Türkçe İngilizce Fark etmez teşekkürler
Forumda işinde uzman arkadaşların birinde %10 komisyon ile hizmet al derim. Zaten sen 1000TL harcıyorsan onlar sana 700TL harcatır, 100TL onlara verirsin gene karda olursun ve kendi işine odaklanırsın.

Ama yok ben de öğreneyim diyorsan YouTube ve Udemy de farketmez kimden aldığın güncel olsun yeter. Panel değişiyor sürekli. Birinden başla kaba taslak öğren sonra ufak ufak geliştirirsin.