Ya benı konuşturacaksınız sımdı. Biz istemezmiyiz yerli otomobil üretelim ülke dış ticarette güçlü olsun. Ancak konu istismar ediliyor. Bu yapılan sadece seçim için piar. Ülkemizde otomobil fabrikası kurulacak ve o üretim anında ve bandında Cum. Bşk Syn Tayyip Erdoğan görüntü vermeyecek. Araçlar italyada montajlanıp konteynır ile istanbula geliyor bal gibi. Günlerdir ortada 3d formatında bir video dolaşıyor. Gemlikte olduğu bile belli değil. 4 tane iot koluyla araba ürettik deniyor. Araba fabrikasında çalışmasam inanıcam.
geçiniz efendim.
Vay be italyada üretilip konteynerlarla Türkiye'ye geliyor öylemi cidden diyorum psikolojik hazımsızlık hastalığına yakalanmışsınız acilen bi psikoloğa görünmenizi tavsiye ediyorum.
Desenizki Türkiyede toyota ford fiat mercedes araç üretim bantları var orda üretiliyor %2 ihtimal dahilinde düşünürüm ama italyadan konteynerlarla getiriliyor demeniz kadar absürt bişey yok yazık diyorum gerçekten yazık siz ve sizin gibiler yüzünden bu ülkede birşey üretilmedi son 10 yıla kadar.