- Sektörel haber sitemiz için her gün 1 adet siteden rastgele bir içerik paylaşımı yapılacak. (ınstagram story olarak link eklenerek ve twitter için de)
- 2 günde 1 olmak üzere de instagram ve yine twitter için 2 - 3 görselli kısa bir açıklama ve hastag kullanarak sektörümüzle alakalı foto- short - video- post - galeri paylaşımı yapılacaktır.
- Özel bir tasarım şablonu, post tasarımı filan kesinlikle istemiyorum. Direkt görseli, videoyu yükleyip açıklamayı basıp paylaşılacak.
- Maksat sosyal medya hesaplarını güncel tutmak. Siteye içeriğe ona buna koşmaktan vakit bulamıyorum.
İş tanımı yukarıdaki gibidir. Lütfen fiyat teklifinizi mesaj yoluyla benimle paylaşın. Sosyal medya yönetimi için inanılmaz fiyatlar dönüyor. Ve pek çoğu ulaşılabilirlikten çook uzak. Makul teklif verirseniz 2 3 yıl çalışabiliriz..Teşekkürler.
her konuda yazmaktan usandım, baltacılar, kötü yorum yapanlar, saçma sapan espriler vs. için lütfen başka konuya gidiniz. İnsan gibi talepte bulunuyorum, paramızla iş yaptıracağız lütfen birbirimizi kırmayalım. sevgiler..