Merhabalar;
İsmim Onur. ENCODE CREATIVE ve ENCODE BRANDVOICE markalarının kurucusu aynı zamanda çalışanıyım. Tüm internet hizmetlerine marka olarak web çözümleri demekteyiz. Kendim tüm web çözümlerini sağlayabilen lise ve üniversite eğitimlerimi web tasarım üzerine alan biriyim. Kalabalık bir ekibe sahibiz ve tüm hizmetleri kendimiz sağlamaktayız. Başka bir firmaya bağlı olmadan tüm web çözümlerini kendimiz sunmaktayız. Ayrıca INTEL firmasının iş ortağıyım. Bununla ilgili bir kaç görseli de sizinle paylaşmak isterim. Bahsetmiş olduğum 2 markamızın hedeflediği müşteri kitlesi farklı olduğundan 2 marka haline gelmiştir. Kısaca bahsetmek istiyorum ve sonrasında SEO uzmanı hakkında istediklerimizi ve dileklerimizi yazıyorum. ENCODE CREATIVE:
Düşük ve orta bütçeli, yükselme arzusu olan tüm kuruluşlara hizmet vermektedir. Bütçe odaklı çalışmalar bu kısımda yapılmaktadır. Ekonomik sıkıntıları ortadan kaldırmak adına müşterilerimizin ayırdığı minimum bütçeyi değerlendirerek bu marka içerisinde hizmet vermekteyiz. Tüm kurumsal, ticari, bireysel ve e-spor platformuna hizmet sağlamaktadır.
ENCODE BRANDVOICE:
Marka bilinirliği ve popüler olan markalara hitaben yüksek bütçeye sahip olan tüm kuruluşlara özel hizmet vermektedir. Program dahilinde ve her müşteriye özel saat aralığı ile tüm web çözümlerinin uygulandığı yerdir. Bu marka altında yapılan çalışmalar sözleşme ve prosedürlere uygun olarak çözümlenmektedir.
Gelelim SEO Uzmanına,
Bizler ekip arkadaşı ve ailemize yeni bir üye istiyoruz. Bunun yanında;
- Markamız adı altında yapılan tüm çalışmaları haftalık ve aylık rapor edebilecek,
- Çalışmalarını büyük titizlik, disiplin ve dikkatle yapabilecek,
- Gerektiğinde kısa vadede sonuç verebilecek projeleri araştırıp uygulayabilecek,
- Bizim belirttiğimiz saat aralığında çalışabilecek kişi aramaktayız.
NOT: Web sitemiz Intel ortaklığı nedeniyle tamamen değişime gitmek zorunda olduğundan şu an bakım çalışmasında ve deaktiftir.
Bu isteklerimize uygun olduğunu değerlendiren bütün herkesi görüşmek için PM atmasını rica ediyorum. Herkese iyi çalışmalar.