Merhaba,
Öncelikle Güzelnet'ten aldığım Premium Wordpress Cache hizmetinden genel olarak memnun olduğumu belirtmek isterim.
Güzelnet'ten aldığım hosting hizmetinin süresi bitmişti ve sitem 2 ay kadar bir süre etkin değildi. Birkaç gün önce aynı şirketten yeni bir hosting hizmeti satın aldım ve sitemin mevcut olan yedeklemesini yeni aldığım hosting hizmetinin üzerine kurdum. Daha önce satın almış olduğum Premium Wordpress Cache hizmetini de yeni hosting paketine dahil ettirdim. Sitemin admin paneline giriş yaptıktan sonra siteye geçiş yaptığımda arayüzün üstünde beliren "admin bar" görünmüyor. Bilinen birkaç taktiği uyguladım fakat hiçbir işe yaramadı. Tarayıcıda önbellek vb. temizlemeleri yaptıktan sonra admin bar görünüyor ancak sayfayı yenilediğim zaman tekrar kayboluyor. Güzelnet destek ekibinden yetkili bir kişi, cache süresinin 24 saat olarak ayarlandığını, bu sistemin bir eklenti olmadığını ve ayarlanan sürenin ghcache.php dosyası üzerinden düzenlenebileceğini belirtmişti.
Ben de sorunun cache yenileme süresinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer sorun düşündüğüm gibiyse bu dosyaya nasıl erişebilirim ve dosya üzerinde düzenlemelerimi nasıl yapabilirim? İdeal cache yenileme süresi ne kadardır? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler...