mavi tikli hesap satıldığı anda isim değişikliği yapılmaz. veya satıldığı anlaşılırsa mavi tik'i gider. Mavi tikli hesabı satan adam çalmıştır. Çalınmışsa da ufak bir zaman için de tikli hesabın gerçek sahibi hesabı geri alabilir. Yani böyle birşey imkansız. Arkadaşın hiç ticareti olmaması da sosyal medyaya yeni giriş yapmış olmasını düşündürdü ve aslında küçümser kötü birşey söylemedim
Merhaba
@erdenizonline; sizin yazmış olduğunuz yorum hakkında her birine tek tek cevap vermek isterim..
Mavitikli hesap isim değiştirilmediğini söylemişsiniz ..İsim değişikliği için bir yorumum yada açıklamam zaten olmadı, bunun bilincindeyim. Satın alım yapılması halinde genelde çalınan hesaplarda yakalanır ve dediğiniz gibi mavitik geri alınabilinir. Mavitik alınan her hesap çalınmıştır diyorsunuz ! burada yanıldığınızı belirtmek isterin. Bir kurum,marka da mavitik alabiliyor. İnstagramda sadece adınıza değil piyasada veya haberlerde bilindiğiniz ismede mavitik alabilirsiniz. Bu bir ticaretinizde kullandıgınız isim hiç alakası olmayan hesabınız da olabilir.
Benim Adım Hakan ancak Hacane olarak steam platformu veya csgo platformu tanır. Dediğiniz gibi r10 kullanıcıs olarak yeniyim . Sosyal medya, Oyun, Ticari platformlarda 20 yıldır varım .. Pentium133 zamanında beri

İlk online oyunlardan biri Ultima online , WeplaEs yöneticilik ,oyun deyimi ile Adminlik gibi ilk yıllarım başladı. Neyse uzun sözün kısası herkes gibi çalıntı hesap almak istese idim bu platformada gerek duymadan alırdım.
R10 da bu konu olmasının sebebi benim açımdan zor olanı bulmak ! Çalıntı olmayan bir hesap .. Bugün değil belki ama bir gün size bu hesaba ulaştığımda haber edeceğim
Görüşeriniz için teşekkürler.