Ben r10 üyeleri forumun ana konusu dışında hiç bir şey yazmasın engelleyelim demedim. Ne dediğimi biliyorum. Forum Webmaster Forumu ise bu tür offtopic ve maxigeyik konularının en ön planda olmaması lazım. Forumun kullanıcı sayısı bu konularla artıyor. Forum gelirleri de artıyor olabilir. Bu bir tercih meselesi olabilir saygı duyuyorum. Ama forumun Webmaster forumu olarak daha yoğun olarak diğer konuların ön planda olması gerektiğini düşünüyorum. Forum yönetiminin kötü olduğunu veya önerileri dikkate almadığını söylemedim; böyle de düşünmüyorum zaten. Forum altın çağını yaşıyor, ama daha iyi de olabilir. Her bunu yapın denileni yapmayın elbette. Benim böyle bir iddiam yok. Düşüncemi söyledim. Benim düşüncemle ilgili bir şey yazmamışsınız.
Özetle: "Webmaster dünyası dışındaki alakasız konular ön planda olmamalı" Benim düşüncem bu. Buna karşı çıkıyorsanız buna da saygı duyarım tabii. Dediğim gibi bu bir tercih meselesi. Forum sizin istediğiniz şeyi ön plana çıkartabilir istediğinizi geri bırakabilirsiniz. Ben son derece iyiniyetle öneride bulundum. Öneriyi kabul edip etmemek sizin elinizde ve her denileni yapamayacağınızı anlayışla karşılıyorum. Forum yönetimi ve sahip olunması ile ilgili sadece 1 parametrede hedefler bulunmaz; bu bütün işler için böyledir.
bunun için kullanıcılara OPSİYONEL gizleme seçeneği getirdik zaten istemeyen kullanıcı ön planda konularını görmek istemediği kategorileri gizleyebilir.