Merhaba arkadaşlar,
Ben Python öğrenmek istiyorum, başlangıç olarak BTK Akademideki Sıfırdan ileriye Python eğitimini - Sedat Sadık Turan alıyorum. Size sorum doğru bir başlangıç mı? Bundan sonra nasıl ilerleyeceğimi bu eğitim sonunda karar verecek düzeye gelebilir miyim ? Farklı Önerileriniz var mı/ nelerdir? Bu yolda karşılaşacağım en büyük sıkıntılar ya da Pythonun yetersiz kalacağı şunu da yanına eklemelisin dediğiniz durumlar var mı? Kısacası Python öğrenmiş arkadaşlar nasıl bi yoldan geçtiniz. Sorularıma noktasal değil de bir yol haritası gibi sıra ile cevap verirseniz benim için daha net ve anlaşılır olacaktır.
Öğrenme amacımı soracak olan arkadaşlar ile şu an için Hobi olarak öğreniyorum ama ileride bunun ekmeğini yemek istiyorum elbette. Konu açmamın amacı sadece nasıl bi yol tecrübe edeceğim onu şimdiden öngörebilmek bu yolda ilerlemiş arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak.
Yorumlarınızı dikkatle takip ediyor olacağım ve R10+ vereceğim. Şimdiden yorum yazan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.
Not: Youtube, Udemy, Google bir sürü bilgi bulabilirim ben de farkındayım ama tecrübeyi yaşayan insanlardan anlık olarak etkileşim içinde olmak ve bilgi edinmek istediğim için buraya konu açma gereği duydum.