rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam avustralya giderim. Sonuçta ingiliz milletler topluluğu. Avustralya olarak düşünme pasaportunu alırsan yenizellanda birleşik krallık kanada ve bütün dünya
Şimdi avustralya dolarda değerli euro kadar olmasada ingilizce bilince yırttım zaten
dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İrlanda için bende düşünüyorum. Pazartesi pasaport başvurusunu yapacağım ama vizeler sorunluymuş şimdilerde. Görüstüğüm firmalar bana kesin vize çıkar dediler (Şuanda çalıştığım işten, gelirden vs. den dolayı) ama en az 5 ay sonra çıkıyormuş.

İrlanda'da bir firma iş başvurumun ön aşamasını kabul etti, orası olursa eğitime gerek kalmayacak. SEO vs. web işlerinden Part-time işe ek kendim ek gelir sağlamayı planlıyorum.
rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam avustralya giderim. Sonuçta ingiliz milletler topluluğu. Avustralya olarak düşünme pasaportunu alırsan yenizellanda birleşik krallık kanada ve bütün dünya
Şimdi avustralya dolarda değerli euro kadar olmasada ingilizce bilince yırttım zaten
Benim de en başından beri düşündüğüm yer Avustralya ama düşündükçe uzaklaşıyorum. Türkiye'ye uzaklığı, ada ülkesi olduğundan dolayı yiyeceklerin bir tık daha pahalı olması gibi konular kafamı kurcalıyor.

dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İrlanda için bende düşünüyorum. Pazartesi pasaport başvurusunu yapacağım ama vizeler sorunluymuş şimdilerde. Görüstüğüm firmalar bana kesin vize çıkar dediler (Şuanda çalıştığım işten, gelirden vs. den dolayı) ama en az 5 ay sonra çıkıyormuş.

İrlanda'da bir firma iş başvurumun ön aşamasını kabul etti, orası olursa eğitime gerek kalmayacak. SEO vs. web işlerinden Part-time işe ek kendim ek gelir sağlamayı planlıyorum.
İrlanda'ya giden çevremde çok insan var ve ben de biraz çevremden uzaklaşmak için Avustralya istiyorum ama bazı konularda da İrlanda ağırlık basıyor. İrlanda'ya vizeler 5-6 ay da geliyor. Arkadaşım başvurdu Ağustos'ta hala bekliyor işte. İrlanda sponsorundan 6 ay hesap dökümü isterken Avustralya senden böyle bir şey istemiyor. Bankada parayı göstermen yeterli oluyor. İlk önce başvuracağın okul inceliyormuş onay verirse okula para yatırıyorsun ondan sonra da konsolosluk okul izin verdikten sonra zaten geri döndürmüyormuş. Avustral'ya vize için başvuranların en geç 1 ayda kabulü gelmesi biraz daha iyi.