Öncelikle çok üzüldüm durumuna.Umarım toplamaya çalışırsın bir yerlerden.Dünyanın sonu değil sonuçta.

Eşim ile Batum ve Kıbrıs'a bizde gidiyoruz kumar oynamaya yıllardır ancak nerde duracağımızı biliyoruz, hırs yapmayacağımızı biliyoruz bizim için bir eğlence gibi diyebilirim.

Senin bu hırs ve kumardan kurtulabileceğini sanmıyorum.Umarım kurtulursun ama çok düşük bir ihtimal.

Gittiğimiz gasinolarda canlı oyunlarda 150-250bin doları 1 saat içinde vermiş, saçını yolup kanlar içinde kalmış (çok ciddiyim, saçını resmen yoluyordu yüzü kan içindeydi ve ağlıyordu), yol parasını gasino yetkililerinden alıp
gideceği yere ancak gidebilen birinin 1 ay sonra tekrar aynı masada aynı oranlarda oynadığına çok şahit oldum.

Kumar çok pis birşey oynamasını yada duracağı yeri bilmeyene.Oynamasını bilmeyenden kastım ise , 2 kaybettim 1 daha oynayayım onu kazanırım diye düşünen, hırsla varını yoğunu döken karekterdeki insanlardan bahsediyorum.Bir eğlence mekanına gittiğinde orda nasıl eğleniyorsa bir insan, gasinoya giden kişide aynı mantıkla gitmeli, eğlence odaklı olmalı,bir limiti olmalı.

Tekrardan çok geçmiş olun, umarım toplarsın.Baştada söylediğim gibi dünyanın sonu değil ancak asla eline bir miktar geçtiğinde belki kurtarırırım mantığı ile tekrar o yola girme suan olduğundan daha kötü durumlara düşer yada yaşarsın.
Not: Bilmeden yasaklı yada yanlış kelimler kullanmış isem özür dilerim.