ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vereceklerini pek düşünmüyorum hocam ama belli olmaz.
Denemekten zarar gelmez gibi hocam. Onaylanmazsa mecbur kartla alacağım.

bynedim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben geçtiğimiz ay bu alışveriş kredisi ile Notebook satın aldım. Düşük faizle Hepsiburada'dan yapılacak alışverişler için kredi kartına göre oldukça avantajlı hale gelebiliyor.

Alışveriş sırasında sizi banka sayfasına yönlendiriyor, oradan gerekli bilgileri girip onayları gerçekleştirdikten sonra otomatik olarak sizi tekrar hepsiburada sayfasına yönlendiriyor ve alışveriş tamamlanıyor. Yani bu krediyi farklı bir alışveriş için kullanamıyorsunuz sadece başvurduğunuz ürün için otomatik işleme alınan bir kredi.

Bu yüzden kredi notunuzdan bağımsız daha yüksek de verebilir.
Bir nevi hepsiburada referansı ile geldiği için normal kredi ürününe göre daha kolay onay ihitimali var gibi hocam.

kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartı olsa da kredi almak kolay değil hocam sigorta vb. olmadığı için.
Ama devamlı kart kullanıyorsanız ve limitiniz biraz yüksek ise verebilirler belki. Birde kullandığınız bankanın alışveriş kredisi varsa ona başvurun derim. Ayrıca Fibabanka'da daha kolay verebilir. (Alışgidiş bakabilirsiniz.)
Mevcut işbankasında kartım var hocam. Maaş bodrosu vs. olmadığı için normal maximumu vermiyorlar, yatırım ve doviz varlığım orda olmasına rağmen Ama kartı düzenli kullanıyorum ve limit maksimum %80 doluyor.