unqown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onu bırakın da size 25₺ den paypal nasıl açılır e book vereyim 😥☠
Hocam PayPal ve wise hesabı İçin gelen cok var ticari minumum 2000 bin fiyat veriyorum hesab başı 25 TL’ye hesap açımı abes geliyor
keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ebook yazanların çoğu hayatında 1 kitap bile okumamıştır hocam. Amaç bir şey öğretmek değil, gelir sağlamak. İade konusu da çok zor, konu içine "iadesi yoktur" yazınca her koşulda kendilerinin haklı olduğunu düşünüyorlar.
Forumda aldığı ebook ile ciddi anlamda fayda gören, gelir sağlayan olduğunu düşünmüyorum.
hocam çok haklısınız ben artık o tür konuları direk teyit geçiyorum çünkü ihalesi bitmeden ihale açıyorlar

adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"bukadar güzel kazanç sağlayacaklarına inanıyorsalar neden kendileri bu işlere yeltenmiyorlar "

Bu düşüncenize katılıyorum ve hep konulara denk geldiğimde düşünüyorum.
Hocam bu düşünceyi konuları gördükçe düşünüyorum herzaman
karakaya26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aralarından seçmeceler var. Kazanç değil öğretmen için yazılanlar kendilerini belli ediyor.
Hocam seçmece denilen eğitimlerde fiyat ucuz ise korkarım çünkü cidden iyide kendi yapar
PeAylwin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığı e-book içindeki bazı cümleleri değiştirip yapmadığı işin e-book'unu satanlar var hocam Açık artırma bölümü tam çöplük oldu, üç beş bine aldığı Android uygulamayı "99999999 BİN TL DEĞERİNDE UYGULAMA 500 TL'DEN GİDİYORRR" diye konu açanlar ve güya 150 liralık e-book'unu 30 liraya okutmaya çalışanlarla dolu. Ekleme yapayım da yanlış olmasın, düzgün e-book satan arkadaşların sayısı çok az da olsa varlar.
Hocam gecen konu gördüm 1 ayda 60 bin kazandıran uygulamam 8000 TL ihtiyaçtan diye gerçekten sayasım geliyor böyle konularda
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence konu başlığı yanlış.
Başlık şöyle olmalı.
HER ÖNÜNE GELEN EBOOK ALIYOR )))

Alıcı varsa satıcı fizandan gelir )))

Bizim milletin dol@ndırılmaya sömürülmeye karşı ekstra bir hevesi arzusu var.
Hocam bizim insanlarımız ucuza çok kazanmaya çalışmaya alışmış napalım başlık doğru söylediniz
Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde çok güzel nasıl nefes alınacağına dair e bug var. piyasa değeri 5000 liranın üzerinde yalnızca 10 kişiye 24.90'dan vereceğim. Bu fırsat kaçmaz!
Hocam konu açsan ona bile gelirler düşünmeden
BilgMuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bir tane aldım 100 küsür liraya boş boş konuşmuş adam
Hocam eğitimde konu harici konuşma var ise tamam o konu işe yaramıyor
Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık işin iyice suyu çıktı , adam geliyor ufak bir deneme yapıyor tuttu diyor e book yapıyor hemen satışa başlıyor. İnsanlar alırken şunu sormuyor hangi konuda başarılı gösterdiniz ?
mesala : instagramda adam keşfete çıkmış e book satıyor. e book a baksanız kadın cinsellik ilgili hesabı kasmış aynı taktiği size vermeye çalışıyor , sizin taktiğiniz işe yaradı ama bana bu şekilde verdiğiniz taktik işe yaramadı çünkü benim sayfam cinsellik alakalı değil, insanlar sormadan hemen atlıyorlar... e book gerçekten kazanç sağlayan bir sistem olsa zaten adam gider kazanır neden 100 tl peşine düşsün ki ...
Bence bu konular daha mantıklı ve kesin sonuçları olan e booklar olması lazım , çünkü yaşın aynında kuruda yanmaya başladı....
Hocam valla kurunun yanında yaş böyle çok yanar aslında bu tür konularda limit olması gerekiyor
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum. imzamdaki konunun ebookunu satışa çıkarsam alan olur baya ama zaten bilgiyi veriyorum ben. başka da bir cacığı yok işin. uğraşmak istemeyenlere detayını bilmeyenlere işi ben yapıyorum.

özgün içerik + gerekli sayfalar özgün olacak + 5 kategori her kategoride en az 10 15 er farklı yazı+ hit ( direk ya da sosyal medya olur farketmez gerçek insan girsin yeterli. yani diğer şartlar tamamsa twitterde r10 da diğer forumlarda whatsapta her yerde paylaşın içeri hergün insan sokun onay alır. zaman zaman burda konu açıyorum ben mesela burdaki amaç siteye insan sokabilmek. ve o sitelerni hepsi onay aldı.
Hocam adsense için çok konu okuyorum gecen 1 makale olan bir siteme adsense aldım siteyi düzgünce optimize ve ayarları herşeyi yaptım onaya gönderdim dalgasına cidden ikinci günün sonuna onay geldi insanlar ne yapacağını biliyor aslında uygulamıyor
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu yorum gerçekten ayakta alkışlanır. adam eğitim kelimesini daha telaffuz edemiyor eğitmenlik yapıyor. çok anormal örnekler var
Hocam o konuda çok okudum konular var ebook satışı yazıyor onu yazacağına xx konuda eğitim satışı yazsa yeterli
YunusEmre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende katılıyorum size. Şuan satışta olan 2 ebook'umda forumun saygın kişilerinin ellerinden dökülmüş ebooklar alıp inceleyip işime yaradığı için satış haklarıyla daha sonra aldım. Bir satıcı olarak bana sorarsanız tabi ki önüne gelen satıyor ama çoğu gereksiz benim satış amacımda tamamen pasif gelir ve kazanç garantisi vermiyorum hiçbirinde de
Hocam benim en büyük ebook kitabım düşüncem mesala yanlış anlamayın herşeyi okurum dinlerim insanları uygulamam hatta çoğu zaman tersini yaptım her sektör blog bölüm aynı olmuyor hocam