Bütün işler şuanda sıkıntılı aldıgın malı koyma derdin çok şu sıralar değilde seçimden sonra yapsanız sizin için en hayırlısı olur
Katılıyorum 2 sene zorunluluktan işletmecilik yaptım. Dışardan göründüğü kadar kolay değil.
yapılmayacak tek iş hocam,adamı strese sıkıntıya sokar.
Babam şuan işsizlikle mücadele ediyor. Emekli maaşı var sadece, bir girişim yapması gerekiyor. Öneriniz varsa dinlemek isteriz.
Daha rahat bir iş kurmanızı öneririm o parayla. Çok yorucu olur bu, karmaşa sürekli.
Tavsiyeniz nedir hocam?
Bakkal market alinmaz. Elektrik deli geliyor. O icecek buzdolaplari yazin tum kari emiyor elektrikten. Ama sec veya ekomini acarsanjz is değişir. İnsanlsr onlara gelir. Aksi takdirde 250 bin tl nin aylik ortalama faizi olan 4 bin liradan cok da fazla karlı olmaz.
Ekominiyi siz söyleyince fark ettim, güzel bir şeye benziyor. Var mı yapan etrafınızda süreç nasıl işler sizce?
Merhaba hocam aylık 4 bin lira faizi alabileceğim banka mevcut ise yazabilirmisin 2 civarına geliyor faizide
Milletle ugrasmak kadar sıkıntılı birşey yok hocam, kuzenim yapiyor aynı işi hic memnun degil
Herkes uğraşıyor hocam insanlarla, insanla uğraşmak harici durum nasıl acaba onu merak ediyoruz