Alondark54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütün işler şuanda sıkıntılı aldıgın malı koyma derdin çok şu sıralar değilde seçimden sonra yapsanız sizin için en hayırlısı olur
muhfratkoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum 2 sene zorunluluktan işletmecilik yaptım. Dışardan göründüğü kadar kolay değil.
DevilKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapılmayacak tek iş hocam,adamı strese sıkıntıya sokar.
Babam şuan işsizlikle mücadele ediyor. Emekli maaşı var sadece, bir girişim yapması gerekiyor. Öneriniz varsa dinlemek isteriz.

ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha rahat bir iş kurmanızı öneririm o parayla. Çok yorucu olur bu, karmaşa sürekli.
Tavsiyeniz nedir hocam?

erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakkal market alinmaz. Elektrik deli geliyor. O icecek buzdolaplari yazin tum kari emiyor elektrikten. Ama sec veya ekomini acarsanjz is değişir. İnsanlsr onlara gelir. Aksi takdirde 250 bin tl nin aylik ortalama faizi olan 4 bin liradan cok da fazla karlı olmaz.
Ekominiyi siz söyleyince fark ettim, güzel bir şeye benziyor. Var mı yapan etrafınızda süreç nasıl işler sizce?

zeusunpederi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam aylık 4 bin lira faizi alabileceğim banka mevcut ise yazabilirmisin 2 civarına geliyor faizide
Clouder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milletle ugrasmak kadar sıkıntılı birşey yok hocam, kuzenim yapiyor aynı işi hic memnun degil
Herkes uğraşıyor hocam insanlarla, insanla uğraşmak harici durum nasıl acaba onu merak ediyoruz