Ana dizinde ve admin klasöründe config.php dosyasını düzenleyeceksin. Orda bazı path'leri göreceksin, onu hostingine göre editlemen gerek. Aşağıda bir tane sitemden örnek gönderiyorum, bunun gibi birkaç satır vardır orda.
/home/public/site.com/ her hostingde farklıdır, sen de bu yolu kendine göre düzenleyeceksin. Fakat /catalog /system gibi opencart dosyalarının yolu olduğu gibi kalsın. sadece şu yolu düzenleyeceksin
/home/public/site.com/ define('DIR_APPLICATION', '/home/public/site.com/catalog/');Hosting yolunu bulman için config.php dosyasını düzenle dedikten sonra, cpanelde sol üstte tam yolu yazar ordan öğrenebilirsin.
Bir de eski hostingde public_html klasörünün üst dizininde bulunan storage klasörünü de almayı unutmayın, opencart 3 storage klasörünü ana dizinin bir üst dizininde tutuyor çünkü.