CrayZShoP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göründüğü üzere arkadaşımız ilk defa böyle bir şey yapmış ve bunu iyi niyetiyle yapmış ve ben forumda öyle bir kurala denk gelmedim herkes kendisinden sorumlu olduğunu düşünüyorum bu arkadaşın içinde varmış bu ay olmasa öbür ay olurdu üye bir şekilde birilerin iyi niyetini suitsimal ederek. Evet referans, referansdır ancak arkadaşın açtığı konulara bakarsanız kendi halinde sorunlarını gidermek için kullanıyor forumu genelinde, Kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum zararını karşılamanız gerekir demek o zaman benim davetimi moderatör gönderdi bende dolandırayım onlar karşılasın olur mu öyle sadece yinede ufak bir caydırıcılık olması için referans verme özelliği tamamen veya belli bir süre kapatılabilir. bu arada moderatörler gerekli görmemiş diye birşey yoktur gönüllü olarak çalışıyorlar ve günün en olmadık zamanında bile 19K kullanıcı aktif yani herşeyin bir sırası var.
haklısınız mod konusunda söylediğim gibi birileri dolandırmasın diye üyeliği verdik ten1 saat sonra şahsı ifşaladım yani elimden geleni yaptım bir hafta zaten kimseyi dolandırmadı ben konular açınca ortalığın sogumasını bekledi tatil moduna cekti klasik tokatçı yöntemleri